Palvelut


Fysioterapiapalvelut

Ongelmaratkaisussa lähestyn aina asiakasta kokonaisvaltaisesti. Jotta kuntoutukseen tulee pysyvyyttä, pyrin ymmärtämään mikä alunperin on syy jännitystilaan ja oireen ilmestymiseen kehossa. Parhaaseen tulokseen päästään yleensä yhdistämällä manuaalinen hoito omaharjoitteisiin. Omaharjoitteiden tarkoitus on tuoda pysyvyyttä kuntoutus tuloksiin ja ennaltaehkäistä vaivojen uusiutumista.

Ongelmaratkaisussa tarkastelen koko kehon ryhtiä ja liikettä ja miten koettu ongelma tai kiputila peilautuu siihen. Oikeaoppinen ryhti on perusta siihen että selkärankaa ja niveliä tukevat lihakset voivat työskennellä keskilinjan ympärillä. Tavoitteena on mahdollistaa oikea ryhti arjen askareissa ja sitä kautta myös nopeuttaa kuntoutumista.


Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluiden tarkoituksena on asiakkaan hyvinvoinnin edistäminen. Koulutusten kautta asiakkaalle pyritään antaa tietoa siitä, miten keho toimii ja miten sitä oikeaoppisesti kuuluu käyttää.

Palvelut koostuvat luentopalveluista yhdistettyinä käytännön harjoitteluun. Koulutuspaketteja voidaan myös muokata ja kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan.


Yrityspalvelut

Yrityksille suunnattujen palveluiden tavoitteena on parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja työergonomiaa parannetun kehontuntemuksen ja kehonhallinnan kautta. Työntekijöiden työasennot analysoidaan ja mahdolliset ongelma-alueet kartoitetaan. Analyysin pohjalta räätälöidään työyhteisölle sopiva koulutuspaketti.

Koulutuspaketin tavoitteena on lisätä työntekijöiden tietoisuutta siitä, miten he voivat käyttää kehoaan ergonomisesti oikein. Oikeaoppisen kehon käytön kautta pyritään ennaltaehkäisemään tai jo kuntouttamaan tuki- ja liikuntaelimistön mahdollisia ongelmia.

Urheilijoille suunnatut palvelut

Tavoitteena on lisätä urheilijan tietoisuutta siitä, miten hän liikkuessa käyttää vartaloaan, parantaa urheilijan vartalonhallintaa ja sitä kautta ohjata häntä käyttämään vartaloaan ergonomisesti oikein kaikessa liikkumisessa. Oikeaoppisen liikkumisen kautta pyritään ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia sekä parantamaan lajisuoritusta.

Palvelut ovat tarkoitettu sekä yksilöurheilijoille että joukkueille. Urheilijoiden lajisuoritusta analysoidaan ja mahdolliset ongelma-alueet kartoitetaan. Analyysin pohjalta räätälöidään lajiin sopiva harjoitusohjelma.

Luo kotisivut ilmaiseksi!